Пошуковий запит: (<.>A=Мазанько М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Ісаков В. В. Застосування екологічних кормів у годівлі свиней [Електронний ресурс] / В. В. Ісаков, М. О. Мазанько, Н. М. Бейдик // Свинарство. - 2012. - Вип. 60. - С. 116-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2012_60_27
|
2. |
Мазанько М. О. Біохімічні показники крові молодняку свиней при суттєво різних технологіях виробництва [Електронний ресурс] / М. О. Мазанько // Свинарство. - 2014. - Вип. 64. - С. 174-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_64_28
|
3. |
Мазанько М. О. Смакові та забійні якості свинини отриманої в умовах вільно-вигульного утримання [Електронний ресурс] / М. О. Мазанько // Свинарство. - 2014. - Вип. 65. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_65_7
|
4. |
Мазанько М. Забійні якості свиней, вирощених за різних умов утримання [Електронний ресурс] / М. Мазанько, В. Вовк // Тваринництво України. - 2014. - № 11. - С. 2-4. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/TvUkr_2014_11_3
|
5. |
Іванов В. О. Виробництво і монтаж легких приміщень у органічному свинарстві [Електронний ресурс] / В. О. Іванов, М. О. Мазанько, Л. О. Іванова, Л. В. Засуха // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2017. - Вип. 5(2). - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2017_5(2)__11
|
6. |
Мазанько М. О. Фізико-хімічний склад м’яса у свиней великої білої породи при чистопородному розведенні та схрещуванні з полтавською м’ясною і червоною білопоясою породами [Електронний ресурс] / М. О. Мазанько // Свинарство. - 2011. - Вип. 59. - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2011_59_13
|
7. |
Мазанько М. О. Розвиток органічного агровиробництва в Україні [Електронний ресурс] / М. О. Мазанько, Н. М. Бейдик, Ю. Ю. Волошко // Свинарство. - 2011. - Вип. 59. - С. 89-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2011_59_22
|
8. |
Мазанько М. О. Вдосконалення окремих елеменів станкового обладнання для підсисних свиноматок [Електронний ресурс] / М. О. Мазанько, В. П. Пундик, Г. В. Тесак // Свинарство. - 2017. - Вип. 69. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2017_69_7
|
9. |
Мазанько М. О. Біодобрива – шлях до виробництва органічної продукції [Електронний ресурс] / М. О. Мазанько, В. В. Ісаков // Свинарство. - 2015. - Вип. 67. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_67_6
|
10. |
Пундик В. П. Пошук та застосування вдосконалених окремих елементів станкового обладнання для підсисних свиноматок [Електронний ресурс] / В. П. Пундик, Г. В. Тесак, М. О. Мазанько // Свинарство. - 2019. - Вип. 72. - С. 46-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_72_7
|