Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Мазанько М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Ісаков В. В. 
Застосування екологічних кормів у годівлі свиней [Електронний ресурс] / В. В. Ісаков, М. О. Мазанько, Н. М. Бейдик // Свинарство. - 2012. - Вип. 60. - С. 116-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2012_60_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 288.111 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Мазанько М. О. 
Біохімічні показники крові молодняку свиней при суттєво різних технологіях виробництва [Електронний ресурс] / М. О. Мазанько // Свинарство. - 2014. - Вип. 64. - С. 174-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_64_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 237.928 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Мазанько М. О. 
Смакові та забійні якості свинини отриманої в умовах вільно-вигульного утримання [Електронний ресурс] / М. О. Мазанько // Свинарство. - 2014. - Вип. 65. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_65_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 249.675 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Мазанько М. 
Забійні якості свиней, вирощених за різних умов утримання [Електронний ресурс] / М. Мазанько, В. Вовк // Тваринництво України. - 2014. - № 11. - С. 2-4. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/TvUkr_2014_11_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 481.084 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Іванов В. О. 
Виробництво і монтаж легких приміщень у органічному свинарстві [Електронний ресурс] / В. О. Іванов, М. О. Мазанько, Л. О. Іванова, Л. В. Засуха // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2017. - Вип. 5(2). - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2017_5(2)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.232 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Мазанько М. О. 
Фізико-хімічний склад м’яса у свиней великої білої породи при чистопородному розведенні та схрещуванні з полтавською м’ясною і червоною білопоясою породами [Електронний ресурс] / М. О. Мазанько // Свинарство. - 2011. - Вип. 59. - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2011_59_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 378.21 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Мазанько М. О. 
Розвиток органічного агровиробництва в Україні [Електронний ресурс] / М. О. Мазанько, Н. М. Бейдик, Ю. Ю. Волошко // Свинарство. - 2011. - Вип. 59. - С. 89-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2011_59_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 406.79 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Мазанько М. О. 
Вдосконалення окремих елеменів станкового обладнання для підсисних свиноматок [Електронний ресурс] / М. О. Мазанько, В. П. Пундик, Г. В. Тесак // Свинарство. - 2017. - Вип. 69. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2017_69_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.546 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Мазанько М. О. 
Біодобрива – шлях до виробництва органічної продукції [Електронний ресурс] / М. О. Мазанько, В. В. Ісаков // Свинарство. - 2015. - Вип. 67. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_67_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 237.708 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Пундик В. П. 
Пошук та застосування вдосконалених окремих елементів станкового обладнання для підсисних свиноматок [Електронний ресурс] / В. П. Пундик, Г. В. Тесак, М. О. Мазанько // Свинарство. - 2019. - Вип. 72. - С. 46-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_72_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.066 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського